JUŻ DAWNO OTRZYMAŁAM DO TESTOWANIA RAMĘ DO SMAŻENIA .
NO I W KOŃCU SIĘ ZEBRAŁAM ABY NAPISAĆ POST .
Rama Smaż jak szef kuchni, wariant klasyczny
Rama Smaż jak szef kuchni, wariant klasyczny wydobywa naturalny aromat i smak smażonej potrawy, rekomendowany do mięs, ryb lub naleśników.
Miesza się z łatwością z innymi składnikami oraz nadaje się do sosów, marynat czy smarowania form do pieczenia. Produkt jest mieszanką olejów roślinnych, zawiera kwasy omega-3, omega-6 oraz witaminy A i D, charakteryzuje się również mniejszą zawartością nasyconych kwasów tłuszczowych niż masło.
Produkt nie tylko mniej pryska i nie przypala się tak szybko jak masło czy nawet olej, ale także pozwala łatwo zorientować się, kiedy jest odpowiedni moment do rozpoczęcia smażenia.
Potrawy smażone smakują doskonale i nie ociekają tłuszczem, gdyż chłoną go mniej podczas smażenia.
Rama ma szerokie zastosowanie .Bardzo szybko się rozgrzewa na patelni .Gdy rama już się rozgrzała na patelni pojawiają się bąbelki .Dużym plusem jest to ze Rama nie pryska .W końcu mam czysta kuchenkę i wszystko do o koła .Przy smażeniu potraw z bułka tarta .Potrawy się nie przyklejają i nie przypala się bułka tarta .Ładnie pachnie .Potrawy super się smaży .Dodatkowy plus jest zawartość w Ramie witaminy A E i D.
Ramę do smażenia mogę polecić każdej Pani Domu .